Οι χώροι του KIMER'S

Η αυλη μας

Στην καταπράσινη αυλή μας, ο καφές μας θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με το 100% Arabica χαρμάνι του. Το τσάι και τα βοτανικά μίγματα που έχουμε επιλέξει, έρχονται από το Myrro που βρίσκεται στην Πορταριά και σερβίρονται με τέτοιο τρόπο ώστε να σας προσφέρουν το απόλυτο αποτέλεσμα.

KIMER’S Role Play Area

Σε αυτόν τον χώρο τα παιδιά θα παίξουν ασταμάτητα υποδυόμενοι διάφορους ρόλους από την καθημερινότητα των μεγάλων! Θα αφήσουν τη φαντασία τους να ταξιδέψει, θα διασκεδάσουν και παράλληλα θα κερδίσουν όλα τα οφέλη που προέρχονται από αυτό το είδος παιχνιδιού. Μέσα από το παιχνίδι ρόλων , τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν μέσα στην κοινωνία γνωρίζοντας τον κόσμο που τα περιβάλλει, να αντιμετωπίζουν το άγχος τους και να ενισχύουν σημαντικά την αυτοπεποίθηση τους.

KIMER’S Relaxing area

Εδώ οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν με τους φίλους τους και να περάσουν λίγο χρόνο διασκέδασης, είτε παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είτε απλά απολαμβάνοντας ένα smoothie ακούγοντας μουσική. Μπορούν να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να ολοκληρώσουν μια εργασία τους μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Cereal KIMER

Ένας απίστευτος μπουφές με μοναδικά δημητριακά θα ξαφνιάσει ευχάριστα μικρούς και μεγάλους! Αμέτρητες επιλογές από λαχταριστά toppings και πολλά είδη γάλακτος για όλες τις προτιμήσεις! Οι συνδυασμοί είναι πραγματικά ατελείωτοι! Ποιος όμως είναι ο πιο γευστικός; Θα καταφέρεις να τον βρεις και να γίνεις ο Cereal Expert;

KIMER’S Exclusive Room

Εδώ μπορεί ένα παιδί με τους φίλους του να παρακολουθήσει την αγαπημένη του παιδική ταινία απολαμβάνοντας ζεστό pop corn, τραγανά nachos και ό,τι άλλο υπάρχει στον ειδικό κατάλογο του Movie Menu. Εδώ όμως μπορεί και ένας ενήλικας μαζί με την παρέα του να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας σε μια ιδιωτική προβολή. H αποκλειστική χρήση της αίθουσας για Κaraoke battle, είναι επίσης μια από τις προτάσεις μας. Εσείς απλά φροντίστε να κάνετε την κράτηση της αίθουσας έγκαιρα και αφήστε την ομάδα μας να κανονίσει τα υπόλοιπα!

Τοποθεσία

Γ. Γεννηματά 157, Γλυφάδα

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 17:00–23:00

Σάββατο & Κυριακή 10:00 - 24:00

Επικοινωνία

info@kimers.gr

210 9611 982